Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju "ETNO FORUM"-a, Udruženje žena iz Svrljiga. Na ovoj strani možete pročitati sve aktuelne aktivnosti.

feb08

Angažovanje žena

Ministarstvo poljoprivrede je sa 800.000 dinara finansiralo angažovanje žena iz ruralnih područja, na šest meseci, za rad na tradicionalnim razbojima za tkanje.

nov11

Organska proizvodnja u Svrljigu

U saradnji sa fondom Organska Srbija organizovana je tribina na temu Preorijentacija sa konvencionalne na organsku proizvodnju u poljoprivredi. Cilj je motivisanje ljudi da udju u proces sertifikacije i da izbace iz upotrebe pesticide i sva ostala hemijska sredstva koja truju plod, zemljište i čoveka koji u sebe unosi takav prozvod.

feb03

Seminar o politici bezbednosti

Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Misija OEBS u Srbiji , od 31. januara do 2. februara 2011. godine u Nišu, organizovali su za predstavnike organizacija civilnog društva jugoistočne Srbije trening za nadzor nad politikom bezbednosti na lokalnom i nacionalnom nivou. Etno forum je prisustvovao ovoj obuci u cilju unapredjivanja znanja o politici bezbednosti i demokratizaciji misli.