Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju "ETNO FORUM"-a, Udruženje žena iz Svrljiga. Na ovoj strani možete pročitati sve aktuelne aktivnosti.

sep09

Javni poziv za učešće na konkursu za dodelu plastenika

UN Women će finansirati projekat Udruženja žena "Etno forum" u okviru kojeg je predvidjena kupovina 40 plastenika koji će biti podeljeni ženama nosiocima poljoprivrednih gazdinstava u opštini Svrljig. Pozivamo zainteresovane žene da nam dostave kopiju Rešenja gazdinstva, kao dokaz da se gazdinstvo vodi na njih, očitanu ličnu kartu i molbu u kojoj će obrazložiti u koju grupu ugroženih žena spadaju: samohrane majke, starateljice ili hraniteljice dece sa posebnim potrebama, žene preko 50 godina starosti i žene koje žive na selu. Za sve napred navedene podatke je neophodno dostaviti i dokaz. Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta "Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti", koji finansira Evropska unija.

nov21

Gostovanje u emisiji Praktična žena

Članice udruženja su imale priliku da pokažu svoje umeće u pripremanju slavske pogače i tradicionalnih slavskih kolača ovog kraja u emisiji Praktična žena, a kako je to izgledalo uživo, možete videti iz priloga koji sledi  https://www.youtube.com/watch?v=w2O7Twst4g0